Welcome to the city of champions

Verkstadsgymmet

Ota yhteyttä
Verkstadsgymmet

Our Story

Verkstadsgymmet aloitti toimintansa Petolahdessa perustajina Isa ja Nico. Syy minkä takia päätimme perustaa kuntosalin oli, että mielestämme oli liian pitkä matka ajaa Vasaan, että saisi harjoitella kuntosalissa. Päätimme että panostaisimme omaan pieneen kuntosaliin meidän piharakennuksessa joka muuten oli tyhjä ja olisi muuten täyttynyt roinalla. Aluksi ajatus oli, että avaamme salin itsellemme ja muutamille ystäville mutta Petolahtelaiset halusivat myös mukaan, joten tulimme toisiin ajatuksin. Totta kai Petolahti pitää saada oma kuntosali, joten perustimme yrityksen ja avasimme kuntosalin vuonna 2017.

Nimi on peräisin Isan äidin aikaisemmasta huonekalupajasta, joka sijaitsi piharakennuksessa ja siitä johtuu nimi Verkstadsgymmet.

Hyvinvointi ja ihmiset ovat lähellä meidän molempien sydäntä ja olemme molemmat kouluttautuneet kuntoutusalalla. Nicon päivittäinen työ on kotikuntoutuksessa ja Isa on esimiehenä tehostetussa palvelutalossa. Työn ja perheen lisäksi opiskelemme myös aika ajoin! 

Ketkä kuuluvat meidän perheeseen. Meillä on kolme ihastuttavaa tytärtä tällä hetkellä 4, 11 ja 16 vuoden ikäisiä. Joskus tytöt näkyvät salilla välillä iloisia ja välillä huonolla tuulella, vanhin tyttäremme on myös siivoamassa silloin tällöin, jotta saisi pientä palkkaa. Koska lapsemme joutuvat viettämään aikaa salilla on meille tärkeää, että meidän kuntosalit ovat lapsiystävällisiä ja pitää tuntua oikealta ottaa lapsi mukaan kuntosalille. 

Covid-19 pandemian puhjettua ja lapsemme kaikki harrastukset joutuivat tauolle, meillä oli yhtäkkiä runsaasti ylimääräistä aikaa, johon emme olleet tottuneet. Silloin, meillä oli aikaa unelmoida ja suunnitella tulevaisuutta. Ajatus, että avaamme uuden kuntosalin kypsyi, ja muutamassa kuukaudessa se ei enää ollut ajatus vaan päätimme ajaa täysillä pandemiasta huolimatta. Syyskuussa 2020 avattiin Maalahden kuntosalin ovet.

Näiden kuukausien aikana ehdimme Nicon veljen Jaken kanssa myöskin avaamaan uuden podcastin, josta Nico oli jonkun ajan salaa unelmoinut. Podcasti julkaistiin, videona sekä ääniversiona, tämä sen takia että jotkut pitävät pelkästään kuuntelemisesta ja jotkut haluavat myöskin kuvan edessään. Podcastin tarkoitus on tiedon levittäminen terveydestä ja hyvinvoinnista urheilun ja harjoittelun saralla. 

Loppuuko tarina tähän?
Ei se sitä tee, mutta mitä seuraavaksi tulee, sitä saatte vain odottaa.

Yhteistiedo

S-posti
Info@verkstadsgymmet.fi
Puhelinnumero
0503298405

Aukioloajat

Maalahti
Maanatai - Perjantai: 05:00 - 23:00
Lauantai - Sunnuntai: 05:00 - 23:00
Petolahti
Maanantai - Perjantai: 05:00 - 23:00
Lauantai - Sunnuntai: 05:00 - 23:00

Ota yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form